Hoppa till innehåll

Tack för ett fullspäckat 2019!

Nu har vi gått in i 2020 och under julledigheten har vi hunnit reflektera lite över vad som hände under förra året. 2019 var ett år med högt tryck, många övertidstimmar och lite semester. Vi drog igång med entreprenadsbesiktningar av ett av Stockholms störta byggprojekt samtidigt som vi besiktigat ett antal medelstora och mindre projekt. Vi har programmerat och driftsatt belysningsstyrningar för bl a Roots Downtown Camper, ett par Café Nero och service på ett antal befintliga KNX-anläggningar. Vi har utrett befintliga system på Kulturhuset inför årets (2020) stora programmeringsarbeten. Ett tufft men också ett bra och roligt år, tack alla inblandade 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 4 =